Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené zelí | 0,7 litru |
sádlo | 1 lžíce |
cibule | 1 kus |
studená voda | 1 - 2 dl |
brambora | 1 kus |
skořice | špetka |
hřebíček mletý | špetka |
džem švestkový | 1 lžíce |
pepř | |
sůl |
Postup: Do mísy dáme olej - podle potřeby a množství nakládaného masa, na 1kg masa cca... zobrazit recept
Postup: Mandle spaříme a ještě horké oloupeme. Rozmixujeme najemno nebo pomeleme... zobrazit recept
Postup: Ovoce (můžeme použít prakticky jakékoliv ovoce - jahody, maliny, broskve,... zobrazit recept
Postup: Droždí necháme vzejít v teplém oslazeném mléce.Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Postup: Jehněčí maso (kolínko, kýtu) pořádně očistíme - odblaníme a poctivě odstraníme... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek